Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Akılcı İlaç” Konusunda Emeği Geçenlere Teşekkür

SAĞLIK 06.11.2019 - 00:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2223+ kez okundu.
 

“Akılcı İlaç” Konusunda Emeği Geçenlere Teşekkür

Reçete Bilgi Sistemi (RBS) 2019 yılı verilerine göre Kocaeli’ de en az antibiyotik reçete eden hekimlere teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi.

Reçete Bilgi Sistemi (RBS) 2019 yılı verilerine göre Kocaeli’ de en az antibiyotik reçete eden hekimlere teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi. Kocaeli Valiliği Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen belge takdim törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel, Başkanlar Op. Dr. Onursal Varlıklı, Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Dr. Arzu Aşı, Dr. Faruk Demirhan, Op. Dr. Coşkun Güler, Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, İlimizde bulunan Kamu Hastanelerinin Başhekimleri, KOÜ Tıp Fakültesinde görevli akademisyenler, aile hekimleri ve sağlık çalışanları katılım sağladı. “Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor” Programda, Sağlık Hizmetleri-İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı tarafından Kocaeli’de “Akılcı İlaç” konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. KOÜ Tıp Fakültesinde görevli Akademisyen Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ise eğitimci olarak katıldığı programda gerçekleştirdiği konuşmasında  “Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor. Vücudumuzda gerekli olmayan durumlarda kullandığımız gereksiz antibiyotikler ile dost mikropları da kökünden kazıyoruz.  Bu da bağışıklık sistemimize büyük zararlar vermektedir. İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştireceğimiz örnek çalışmalar ile akılcı antibiyotik projesine önemli katkılar sunacağımıza inanıyorum. Böylesine önemli bir konuda, gerçekleştirilen özverili  çalışmalardan dolayı  İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”  dedi. En Az Antibiyotik Reçete Eden Aile Hekimlerine Teşekkür Belgesi İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün burada antibiyotik kullanım bilincine sahip arkadaşlarımız ile bir aradayız. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak insana ve eğitime önem veriyor ve düzenlediğimiz eğitim programları ile bilgilerimizi güncelliyoruz.  Önümüzdeki 20-30 sene sonra ‘Akılcı İlaç Kullanımı’ dünyanın en önemli gündemlerinden biri olacak. Bugün gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğine çok önemli katkı sağlamış olacağız. KOÜ Tıp Fakültesinde görevli Prof. Dr. Emin Sami Arısoy tarafından ilimizdeki aile hekimlerine akılcı antibiyotik kullanımı konusundaki eğitimler bugünden itibaren başlayacak. Eğitimler sonrasında gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçeceğimizi ve halkımıza önemli hizmetlerin verileceğini düşünüyorum.  Programa verdikleri emeklerden dolayı hocamıza, aile hekimlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi. İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından, eğitimlerde görevli KOÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ve ilimizde en az antibiyotik reçete eden aile hekimlerine teşekkür belgeleri takdim edildi.
Reçete Bilgi Sistemi (RBS) 2019 yılı verilerine göre Kocaeli’ de en az antibiyotik reçete eden hekimlere teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi.

Reçete Bilgi Sistemi (RBS) 2019 yılı verilerine göre Kocaeli’ de en az antibiyotik reçete eden hekimlere teşekkür belgesi takdim töreni düzenlendi.

Kocaeli Valiliği Akçakoca Toplantı Salonunda gerçekleşen belge takdim törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, KOÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Özel, Başkanlar Op. Dr. Onursal Varlıklı, Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Dr. Arzu Aşı, Dr. Faruk Demirhan, Op. Dr. Coşkun Güler, Başkan Yardımcıları, İlçe Sağlık Müdürleri, İlimizde bulunan Kamu Hastanelerinin Başhekimleri, KOÜ Tıp Fakültesinde görevli akademisyenler, aile hekimleri ve sağlık çalışanları katılım sağladı.

“Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor”

Programda, Sağlık Hizmetleri-İlaç Tıbbi Cihaz Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı tarafından Kocaeli’de “Akılcı İlaç” konusunda yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

KOÜ Tıp Fakültesinde görevli Akademisyen Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ise eğitimci olarak katıldığı programda gerçekleştirdiği konuşmasında  “Antibiyotiklerin akılcı olarak kullanılması insanlık için hayati önem arz ediyor. Vücudumuzda gerekli olmayan durumlarda kullandığımız gereksiz antibiyotikler ile dost mikropları da kökünden kazıyoruz.  Bu da bağışıklık sistemimize büyük zararlar vermektedir. İl Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştireceğimiz örnek çalışmalar ile akılcı antibiyotik projesine önemli katkılar sunacağımıza inanıyorum. Böylesine önemli bir konuda, gerçekleştirilen özverili  çalışmalardan dolayı  İl Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”  dedi.

En Az Antibiyotik Reçete Eden Aile Hekimlerine Teşekkür Belgesi

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney gerçekleştirdiği konuşmasında “Bugün burada antibiyotik kullanım bilincine sahip arkadaşlarımız ile bir aradayız. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak insana ve eğitime önem veriyor ve düzenlediğimiz eğitim programları ile bilgilerimizi güncelliyoruz.  Önümüzdeki 20-30 sene sonra ‘Akılcı İlaç Kullanımı’ dünyanın en önemli gündemlerinden biri olacak. Bugün gerçekleştireceğimiz çalışmalar ile çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceğine çok önemli katkı sağlamış olacağız. KOÜ Tıp Fakültesinde görevli Prof. Dr. Emin Sami Arısoy tarafından ilimizdeki aile hekimlerine akılcı antibiyotik kullanımı konusundaki eğitimler bugünden itibaren başlayacak. Eğitimler sonrasında gereksiz antibiyotik kullanımının önüne geçeceğimizi ve halkımıza önemli hizmetlerin verileceğini düşünüyorum.  Programa verdikleri emeklerden dolayı hocamıza, aile hekimlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney tarafından, eğitimlerde görevli KOÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları A.B.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emin Sami Arısoy ve ilimizde en az antibiyotik reçete eden aile hekimlerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.