Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Akar; Erdoğan Haklı, Atanamayan Öğretmenlere Biz Sahip Çıkacağız

SİYASET 16.06.2018 - 15:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2607+ kez okundu.
 

Akar; Erdoğan Haklı, Atanamayan Öğretmenlere Biz Sahip Çıkacağız

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; ‘Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere olduğu gibi atanamayan öğretmenlerin de sorunlarına biz son vereceğiz’ dedi.

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; ‘Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere olduğu gibi atanamayan öğretmenlerin de sorunlarına biz son vereceğiz’ dedi.Seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar önceki gün Gölcük ve köylerindeydi. KAMYONCU ESNAFIN SORUNLARINA BİZ SAHİP ÇIKTIK CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve İlçe yönetimi ile birlikte Kamyoncular Kooperatifini ziyaret eden Akar, Kamyoncu esnafın sorunlarına tek sahip çıkan partinin CHP olduğunu belirterek ‘Kamyon şoförlüğü kolay değil. Dünya parayla kamyonunuzu alırsınız, belgelerinizi alırsınız, dünyanın parasını ödersiniz, en pahalı yollardan geçersiniz, en pahalı fiyatları ödersiniz, vergi ödersiniz, dünyanın cezasını ödersiniz. Mecliste nasıl sesiniz olduysak 24 Haziran sonrası da biz bu sorunları çözeceğiz’ dedi. İLK 1 YILDA 180 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama isteyen Öğretmene sarf ettiği ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine yanıt veren Akar, ‘ 2002 yılında Kocaeli de Recep Erdoğan Miting yapıyor ve diyor ki ‘72 bin öğretmen açığı var göreve gelir gelmez tüm atanamayan öğretmeni atayacağız’. O gün o sözleri sarf eden Recep Bey bugün atama bekleyen 440 bin öğretmeni mitinginde fırçalıyor, Kılıçdaroğlu halletsin diyor. Ancak doğru söylüyor bu sorunu ortadan kaldıracak adres yine Cumhuriyet Halk Partisidir. CHP iktidarında her okul nitelikli olacak. Atama bekleyen 180 bin öğretmeni göreve atayıp birleştirilmiş sınıf ayıbını ortadan kaldıracağız. Hiçbir öğretmen yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Öğretmenlere 24 Kasım’da birer maaş ikramiye vereceğiz’ dedi.
CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; ‘Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere olduğu gibi atanamayan öğretmenlerin de sorunlarına biz son vereceğiz’ dedi.

CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama bekleyen öğretmene sarf etmiş olduğu ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine cevap vererek; ‘Sayın Erdoğan haklı tüm kesimlere olduğu gibi atanamayan öğretmenlerin de sorunlarına biz son vereceğiz’ dedi.Seçimlere çok az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar önceki gün Gölcük ve köylerindeydi.

KAMYONCU ESNAFIN SORUNLARINA BİZ SAHİP ÇIKTIK

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve İlçe yönetimi ile birlikte Kamyoncular Kooperatifini ziyaret eden Akar, Kamyoncu esnafın sorunlarına tek sahip çıkan partinin CHP olduğunu belirterek ‘Kamyon şoförlüğü kolay değil. Dünya parayla kamyonunuzu alırsınız, belgelerinizi alırsınız, dünyanın parasını ödersiniz, en pahalı yollardan geçersiniz, en pahalı fiyatları ödersiniz, vergi ödersiniz, dünyanın cezasını ödersiniz. Mecliste nasıl sesiniz olduysak 24 Haziran sonrası da biz bu sorunları çözeceğiz’ dedi.

İLK 1 YILDA 180 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize Mitinginde atama isteyen Öğretmene sarf ettiği ‘Onu Kılıçdaroğlu’na söyle, o halletsin, o yapar size onları’ sözlerine yanıt veren Akar, ‘ 2002 yılında Kocaeli de Recep Erdoğan Miting yapıyor ve diyor ki ‘72 bin öğretmen açığı var göreve gelir gelmez tüm atanamayan öğretmeni atayacağız’. O gün o sözleri sarf eden Recep Bey bugün atama bekleyen 440 bin öğretmeni mitinginde fırçalıyor, Kılıçdaroğlu halletsin diyor. Ancak doğru söylüyor bu sorunu ortadan kaldıracak adres yine Cumhuriyet Halk Partisidir. CHP iktidarında her okul nitelikli olacak. Atama bekleyen 180 bin öğretmeni göreve atayıp birleştirilmiş sınıf ayıbını ortadan kaldıracağız. Hiçbir öğretmen yoksulluk sınırının altında maaş almayacak. Öğretmenlere 24 Kasım’da birer maaş ikramiye vereceğiz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.