Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Akademi Hastanesi Ailesi İftarda Buluştu

SAĞLIK 02.06.2018 - 18:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2180+ kez okundu.
 

Akademi Hastanesi Ailesi İftarda Buluştu

Akademi Hastanesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği iftarda çalışanları ile bir araya geldi.

Akademi Hastanesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği iftarda çalışanları ile bir araya geldi. İzmit D-100 kenarında bulunan Akademi Hastanesi çalışanlarıyla iftarda buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman ve eşi  İpek Kırman’ın ev sahipliğinde hastanenin bahçesinde 450 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğine;  Başhekim Dr.Erhan UYSAL  ve ailesi ile başta olmak üzere hekimler ve diğer çalışanların aileleri, Başiskele Kaymakamı Atila KANTAY ve eşi Müjgan Hanım, Valilik özel kalem müdürü Erhan Dündar,  Başiskele Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan , Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahsin TUĞRUL, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer ve hastanede yatışta olan hastaların refakatçileri katılım gösterdi. İftar yemeğinin ardından katılımcılar birbirleriyle sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi.    
Akademi Hastanesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği iftarda çalışanları ile bir araya geldi.

Akademi Hastanesi, bu yıl ikinci kez düzenlediği iftarda çalışanları ile bir araya geldi.

İzmit D-100 kenarında bulunan Akademi Hastanesi çalışanlarıyla iftarda buluştu. Yönetim Kurulu Başkanı Kubilay Kırman ve eşi  İpek Kırman’ın ev sahipliğinde hastanenin bahçesinde 450 kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar yemeğine;  Başhekim Dr.Erhan UYSAL  ve ailesi ile başta olmak üzere hekimler ve diğer çalışanların aileleri, Başiskele Kaymakamı Atila KANTAY ve eşi Müjgan Hanım, Valilik özel kalem müdürü Erhan Dündar,  Başiskele Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan , Kocaeli Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahsin TUĞRUL, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer ve hastanede yatışta olan hastaların refakatçileri katılım gösterdi. İftar yemeğinin ardından katılımcılar birbirleriyle sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.