Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Partili Ayaz Taksicilerle Buluştu

SİYASET 24.09.2018 - 14:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1426+ kez okundu.
 

AK Partili Ayaz Taksicilerle Buluştu

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Park Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret edip kolaylık diledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Park Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret edip kolaylık diledi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Ayaz’ın son durağı Park Taksi Durağı oldu. Ayaz’a ziyaretlerinde ilçe yöneticileri de eşlik etti. Taksicilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Ayaz, “Taksici esnaflarımızın sorunlarını, problemlerini dinlemek üzere taksi duraklarını ziyaret ediyoruz. Taksicilerimizin sıkıntı, problemlerini yerinde dinlemek istedik. Sadece seçimden seçime gelip sizlerden oy istemek yerine seçimden sonrada sizlerin sıkıntılarını, problemlerin dinleyerek yapabileceğimiz bir çalışma varsa bunları gerçekleştirmek üzere sizleri dinlemeye geldik” şeklinde konuştu. ‘BAŞKANIMIZA KOLAYLIKLA ULAŞIYORUZ’ Taksi Durağı çalışanları Başkan Ayaz ve beraberindekilere ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Başkanımız, düşüncelerimize değer veriyor. Şimdi de bizi ziyaret etmesini beklemiyorduk. Başkanımızın durağımıza gelmesi bizi çok mutlu etti. Birden kendisini karşımızda görünce çok sevindik. Başkanımız, her daim kolaylıkla ulaşabildiğimiz biridir. Ziyaretinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Park Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret edip kolaylık diledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, Park Taksi Durağı çalışanlarını ziyaret edip kolaylık diledi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Ayaz’ın son durağı Park Taksi Durağı oldu. Ayaz’a ziyaretlerinde ilçe yöneticileri de eşlik etti. Taksicilerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Ayaz, “Taksici esnaflarımızın sorunlarını, problemlerini dinlemek üzere taksi duraklarını ziyaret ediyoruz. Taksicilerimizin sıkıntı, problemlerini yerinde dinlemek istedik. Sadece seçimden seçime gelip sizlerden oy istemek yerine seçimden sonrada sizlerin sıkıntılarını, problemlerin dinleyerek yapabileceğimiz bir çalışma varsa bunları gerçekleştirmek üzere sizleri dinlemeye geldik” şeklinde konuştu.

‘BAŞKANIMIZA KOLAYLIKLA ULAŞIYORUZ’

Taksi Durağı çalışanları Başkan Ayaz ve beraberindekilere ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Başkanımız, düşüncelerimize değer veriyor. Şimdi de bizi ziyaret etmesini beklemiyorduk. Başkanımızın durağımıza gelmesi bizi çok mutlu etti. Birden kendisini karşımızda görünce çok sevindik. Başkanımız, her daim kolaylıkla ulaşabildiğimiz biridir. Ziyaretinden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.