Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti SKM’de görev dağılımı yapıldı

SİYASET 31.12.2018 - 17:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1463+ kez okundu.
 

AK Parti SKM’de görev dağılımı yapıldı

AK Parti Kocaeli SKM Başkanlığı, il binasında düzenlenen toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl binasında SKM Başkanı Halit Çokan Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda SKM’nin görev dağılımı açıklandı. Toplantıda görev dağılımının hayırlı olmasını dileyen Başkan Çokan, “Gönüllü çalışan ekibimiz ile her seçim olduğu gibi bu seçimlerden de alnımızın akıyla galip çıkacağız” dedi. ALNIMIZIN AKIYLA GALİP ÇIKACAĞIZ Görev dağılımı toplantısında konuşan SKM Başkanı Çokan, “SKM çalışmaları hepimizin aşina olduğu ve bildiği çalışmalardır. Bizim için önemli olan teşkilat, seçmen ve rakip partilerin izlenme boyutudur. Seçim takvimi boyunca belirlediğimiz çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde uygularsak, başarı yine kaçınılmaz olur. İnşallah beklentiyi olumlu yönde etkileyerek, seçmeni motive edeceğiz. Gönüllü çalışan ekibimizle seçimlerde alnımızın akıyla galip çıkacağız. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın” dedi. TECRÜBELİ İSİMLER  Çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kocaeli SKM’nin görev dağılımında, daha önceki seçimlerde görev yapmış tecrübeli isimler bulunuyor. SKM çalışmaları 24 Haziran genel seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de il başkanlığının bulunduğu binanın beşinci katından yönetilecek. SKM Başkanı- Halit ÇOKAN Programdan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Mehmet İPŞİROĞLU/Orhan BARIŞ Birimlerarası Koordinasyon’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Muharrem TOP Tanıtım Medya/Basın Yayın/Kampanya/Haber Merkezi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı –Ömer POLAT Kadın Kolları SKM Başkanı- Elif BAŞYİĞİT Gençlik Kolları SKM Başkanı- Abdürrahman YÜCEL Seçim, Hukuk ve Eğitim İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı- Arif AKÜZÜM Sekreterya ve Bilgi İşlem’den Sorumlu Başkan Yardımcısı- Ebru KARAKUŞ İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı- İshak YILDIRIM Seçim Araçlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- Sedat KÖSE Malzeme ve Dağıtım’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Recep DEMİR Saha Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- Gökhan MERİÇ Seçim Sürecinden Sorumlu Başkan Yardımcısı- Zehra BOZKURT
AK Parti Kocaeli SKM Başkanlığı, il binasında düzenlenen toplantı ile görev dağılımını gerçekleştirdi

AK Parti Kocaeli Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM), yaklaşan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İl binasında SKM Başkanı Halit Çokan Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda SKM’nin görev dağılımı açıklandı. Toplantıda görev dağılımının hayırlı olmasını dileyen Başkan Çokan, “Gönüllü çalışan ekibimiz ile her seçim olduğu gibi bu seçimlerden de alnımızın akıyla galip çıkacağız” dedi.

ALNIMIZIN AKIYLA GALİP ÇIKACAĞIZ
Görev dağılımı toplantısında konuşan SKM Başkanı Çokan, “SKM çalışmaları hepimizin aşina olduğu ve bildiği çalışmalardır. Bizim için önemli olan teşkilat, seçmen ve rakip partilerin izlenme boyutudur. Seçim takvimi boyunca belirlediğimiz çalışmalarımızı disiplinli bir şekilde uygularsak, başarı yine kaçınılmaz olur. İnşallah beklentiyi olumlu yönde etkileyerek, seçmeni motive edeceğiz. Gönüllü çalışan ekibimizle seçimlerde alnımızın akıyla galip çıkacağız. Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın” dedi.

TECRÜBELİ İSİMLER 
Çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kocaeli SKM’nin görev dağılımında, daha önceki seçimlerde görev yapmış tecrübeli isimler bulunuyor. SKM çalışmaları 24 Haziran genel seçimlerinde olduğu gibi bu seçimde de il başkanlığının bulunduğu binanın beşinci katından yönetilecek.

SKM Başkanı- Halit ÇOKAN

Programdan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Mehmet İPŞİROĞLU/Orhan BARIŞ
Birimlerarası Koordinasyon’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Muharrem TOP
Tanıtım Medya/Basın Yayın/Kampanya/Haber Merkezi’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı –Ömer POLAT
Kadın Kolları SKM Başkanı- Elif BAŞYİĞİT
Gençlik Kolları SKM Başkanı- Abdürrahman YÜCEL
Seçim, Hukuk ve Eğitim İşleri’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı- Arif AKÜZÜM
Sekreterya ve Bilgi İşlem’den Sorumlu Başkan Yardımcısı- Ebru KARAKUŞ
İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı- İshak YILDIRIM
Seçim Araçlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- Sedat KÖSE
Malzeme ve Dağıtım’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı- Recep DEMİR
Saha Çalışmalarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- Gökhan MERİÇ
Seçim Sürecinden Sorumlu Başkan Yardımcısı- Zehra BOZKURT

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.