Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti'li yöneticisi Tuç'dan CHP liderine hakaret

SİYASET 22.04.2019 - 22:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1677+ kez okundu.
 

AK Parti'li yöneticisi Tuç'dan CHP liderine hakaret

Körfez AK Parti ilçe yöneticisi Perihan Tuç dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından sosyal medya hesabında skandal paylaşımlara imza attı. Kılıçdaroğlu’na ‘mal’ diyen Tuç’un hakaret içeren paylaşımları şaşkınlık yarattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara’da katıldığı bir şehit cenazesi sırasında saldırıya uğradı. Kalabalık bir grup tarafından linç edilmek istenen Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı saldırı sonrasında AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Tuç şaşkınlık yaratan paylaşımlarda bulundu. Hacıosman Mahallesi eski muhtarı da olan Tuç, yaşanan olaylarla ilgili “Gece kurtla sürüye dalıp gündüz çobanla ağlamayacaksınız” yazılı bir fotoğraf paylaştı ve “HDP ile birlikte hareket edenleri cenazemizde istemiyoruz diyen şehit ailesine rağmen cenazeye katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren şehit yakınlarını hedefe almışlar. Olayın doğruluğu yanlışlığı ayrı ancak bir suçlu arıyorsanız HDP’ye kucak açan CHP’ye bakacaksınız” ifadelerini kullandı. Tuç bir başka paylaşımında ise haddini iyice aşarak, Kılıçdaroğlu’nun yüzünde bir şişlik olan fotoğrafın bulunduğu ve üzerinde “Cana geleceğine mala gelmiş” yazan bir gönderiyi paylaştı.  
Körfez AK Parti ilçe yöneticisi Perihan Tuç dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından sosyal medya hesabında skandal paylaşımlara imza attı. Kılıçdaroğlu’na ‘mal’ diyen Tuç’un hakaret içeren paylaşımları şaşkınlık yarattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara’da katıldığı bir şehit cenazesi sırasında saldırıya uğradı. Kalabalık bir grup tarafından linç edilmek istenen Kılıçdaroğlu’nun yaşadığı saldırı sonrasında AKP Körfez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Tuç şaşkınlık yaratan paylaşımlarda bulundu.

Hacıosman Mahallesi eski muhtarı da olan Tuç, yaşanan olaylarla ilgili “Gece kurtla sürüye dalıp gündüz çobanla ağlamayacaksınız” yazılı bir fotoğraf paylaştı ve “HDP ile birlikte hareket edenleri cenazemizde istemiyoruz diyen şehit ailesine rağmen cenazeye katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren şehit yakınlarını hedefe almışlar. Olayın doğruluğu yanlışlığı ayrı ancak bir suçlu arıyorsanız HDP’ye kucak açan CHP’ye bakacaksınız” ifadelerini kullandı. Tuç bir başka paylaşımında ise haddini iyice aşarak, Kılıçdaroğlu’nun yüzünde bir şişlik olan fotoğrafın bulunduğu ve üzerinde “Cana geleceğine mala gelmiş” yazan bir gönderiyi paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.