Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti Körfez SKM’de Yoğun Mesai

SİYASET 08.05.2018 - 23:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2931+ kez okundu.
 

AK Parti Körfez SKM’de Yoğun Mesai

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Şener Söğüt, SKM Başkanı Selami Tanış, Ana Kademe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Kadir Alçık, Bilgi İşlem Sorumlusu Sevil Özbek, Ulaşım ve Eğitim Sorumlusu Fehmi Öztürk, Malzeme Dağıtım Sorumlusu Mete Bilgin, Mali İşler Sorumlusu İbrahim Çılpan, STK Sorumlusu Ahmet Aslan, Gençlik Kolları SKM Başkanı Ahmet Kılıç, Kadın Kolları SKM Başkanı Büşra Çakır katıldı.      BAŞKAN SÖĞÜT; "TAM KADRO SAHADA OLACAĞIZ" Samimiyetle ve heyecanla seçim çalışmalarını yürüteceklerini ifade eden İlçe Başkanı Şener Söğüt; "AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı ve SKM olarak tüm hazırlıklarımız tamamlandı. İlçe SKM Başkanlarımızın hazırladıkları programlarla, ilerleyen süreçte belirlenecek olan Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla tam kadro sahada olacağız. Teşkilatımızın her bir kademesi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir. Son söz de, karar da milletimizindir. Ve bu kararın da Ülkemizin Şahlanışına büyük katkısı olacağına yürekten inanıyoruz. Körfez İlçemiz, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı duruşuyla, 1 Kasım'daki sandığa yansıttığı iradesiyle ve devletine olan sadakatiyle örnek olmuştur. 24 Haziran’da Körfez halkımız gereken mesajı yine sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı SELAMİ TANIŞ TEŞEKKÜR ETTİ AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SKM Başkanı Selami Tanış; “ Hizmet aşkı ve heyecanı ile tüm programlarımızı oluşturuyoruz. Seçim manifestomuzun açıklanmasının ardından, bizlerde çalışmalarımızı hızlandırdık. Allah’ın izni ile AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı olarak, halkımız ile birlikte gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Türkiye’nin Şahlanışı için bu ekiple çalışmaktan çok mutluyum. İlçe Başkanımız Şener Söğüt’e ziyaretlerinden ve konuşmalarından dolayı teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.
AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri, İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Şener Söğüt, SKM Başkanı Selami Tanış, Ana Kademe Başkan Vekili Yusuf Eryarsoy, Tanıtım ve Medya Sorumlusu Kadir Alçık, Bilgi İşlem Sorumlusu Sevil Özbek, Ulaşım ve Eğitim Sorumlusu Fehmi Öztürk, Malzeme Dağıtım Sorumlusu Mete Bilgin, Mali İşler Sorumlusu İbrahim Çılpan, STK Sorumlusu Ahmet Aslan, Gençlik Kolları SKM Başkanı Ahmet Kılıç, Kadın Kolları SKM Başkanı Büşra Çakır katıldı.     

BAŞKAN SÖĞÜT; "TAM KADRO SAHADA OLACAĞIZ"
Samimiyetle ve heyecanla seçim çalışmalarını yürüteceklerini ifade eden İlçe Başkanı Şener Söğüt; "AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı ve SKM olarak tüm hazırlıklarımız tamamlandı. İlçe SKM Başkanlarımızın hazırladıkları programlarla, ilerleyen süreçte belirlenecek olan Milletvekili Adaylarımız, Belediye Başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla tam kadro sahada olacağız. Teşkilatımızın her bir kademesi üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirecektir. Son söz de, karar da milletimizindir. Ve bu kararın da Ülkemizin Şahlanışına büyük katkısı olacağına yürekten inanıyoruz. Körfez İlçemiz, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı duruşuyla, 1 Kasım'daki sandığa yansıttığı iradesiyle ve devletine olan sadakatiyle örnek olmuştur. 24 Haziran’da Körfez halkımız gereken mesajı yine sandıkta verecektir" ifadelerini kullandı

SELAMİ TANIŞ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SKM Başkanı Selami Tanış; “ Hizmet aşkı ve heyecanı ile tüm programlarımızı oluşturuyoruz. Seçim manifestomuzun açıklanmasının ardından, bizlerde çalışmalarımızı hızlandırdık. Allah’ın izni ile AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı olarak, halkımız ile birlikte gereken cevabı sandıkta vereceğiz. Türkiye’nin Şahlanışı için bu ekiple çalışmaktan çok mutluyum. İlçe Başkanımız Şener Söğüt’e ziyaretlerinden ve konuşmalarından dolayı teşekkür ederim. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.