Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti Körfez’den hemşirelere çiçek

SİYASET 17.05.2018 - 23:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2640+ kez okundu.
 

AK Parti Körfez’den hemşirelere çiçek

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri, ilçedeki hastanelerde görev yapan hemşireleri unutmadı, hem ‘Hemşireler Haftasını’ kutladı hem de çiçek takdim etti

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları, ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle ilk olarak Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki hemşireleri ziyaret etti. Ziyaretlere İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, SKM Başkanı Selami Tanış, İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Eryarsoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve SKM Bilgi İşlem Sorumlusu Sevil Özbek de katılım sağladı. “KUTSAL BİR MESLEK” AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, gayret ve sevgiyle mesleğini icra etmeye çalışan kıymetli hemşirelerimizin 12-18 Mayıs ‘Hemşireler Haftası’nı’ kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim. Allah onlardan razı olsun ” şeklinde konuştu.  
AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yöneticileri, ilçedeki hastanelerde görev yapan hemşireleri unutmadı, hem ‘Hemşireler Haftasını’ kutladı hem de çiçek takdim etti

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ve teşkilat mensupları, ‘Hemşireler Haftası’ nedeniyle ilk olarak Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki hemşireleri ziyaret etti. Ziyaretlere İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, SKM Başkanı Selami Tanış, İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Eryarsoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve SKM Bilgi İşlem Sorumlusu Sevil Özbek de katılım sağladı.
“KUTSAL BİR MESLEK”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, sonsuz sabır, gayret ve sevgiyle mesleğini icra etmeye çalışan kıymetli hemşirelerimizin 12-18 Mayıs ‘Hemşireler Haftası’nı’ kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim. Allah onlardan razı olsun ” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.