Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ak Parti İcra’da 4 Yeni İsim, 3 Görev Değişikliği

SİYASET 10.12.2018 - 22:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2052+ kez okundu.
 

Ak Parti İcra’da 4 Yeni İsim, 3 Görev Değişikliği

Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy bugün gerçekleştirdiği İl yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Yeni İcrada aday adaylığı için istifa edenlerin yerine dört yeni isim getirildi. Mevcut icrada görev yapan 3 ismin de görev değişikli yapıldı.

Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy bugün gerçekleştirdiği İl yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Yeni İcrada aday adaylığı için istifa edenlerin yerine dört yeni isim getirildi.  Mevcut icrada görev yapan  3 ismin de  görev değişikli yapıldı. AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, il yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Belediye başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden Teşkilat Başkanı Adnan Turan’ın yerine Mali ve İdari İşler Başkanı İshak Yıldırım, Yerel Yönetimler Başkanı Engin Koyun’un yerine yönetim kurulu üyesi Ahmet Türkel, Tanıtım ve Medya Başkanı Yakup Karaaslan’ın yerine Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Sedat Köse, AR-GE Başkanı Mustafa Yıldıztekin’in yerine Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Keleş ,  İshak Yıldırım’dan boşalan Mali ve İdari İşler Başkanlığına mevcut icrada Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Serdar Bayram getirilirdi. İCRADA O İSİMLER YERİNİ KORUDU Öte yandan Bayram’ın yerine Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına kurulundan Ersin Küçükateş, Sedat Köse’den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Sönmez Mevcut İcrada Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Miktad Aydın, Seçim İşleri Başkanı Arif Aküzüm, Diş İlişkiler Başkanı Veli Haldız, Sosyal Politikalar Başkanı Osman Çakır, Ekonomik İşler Başkanı Muharrem Top, İnsan Hakları Başkanı Zehre Bozkurt ve Genel Sekreter Gülcan  Kocabıyık yerini korudu. İl Yönetim Kurulu üyeliğinden Darıca Belediye Meclis üyeliği aday adayı olmak için istifa eden Ayhan Naci Yılmaz’ın yerine 8’inci sıra yedekte yer alan Kıymet Çınar getirildi.
Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy bugün gerçekleştirdiği İl yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Yeni İcrada aday adaylığı için istifa edenlerin yerine dört yeni isim getirildi. Mevcut icrada görev yapan 3 ismin de görev değişikli yapıldı.

Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy bugün gerçekleştirdiği İl yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Yeni İcrada aday adaylığı için istifa edenlerin yerine dört yeni isim getirildi.  Mevcut icrada görev yapan  3 ismin de  görev değişikli yapıldı.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, il yönetim kurulu toplantısında yeni icra kurulunu açıkladı. Belediye başkan aday adayı olmak için görevlerinden istifa eden Teşkilat Başkanı Adnan Turan’ın yerine Mali ve İdari İşler Başkanı İshak Yıldırım, Yerel Yönetimler Başkanı Engin Koyun’un yerine yönetim kurulu üyesi Ahmet Türkel, Tanıtım ve Medya Başkanı Yakup Karaaslan’ın yerine Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Sedat Köse, AR-GE Başkanı Mustafa Yıldıztekin’in yerine Yönetim Kurulu üyesi Oğuzhan Keleş ,  İshak Yıldırım’dan boşalan Mali ve İdari İşler Başkanlığına mevcut icrada Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Serdar Bayram getirilirdi.

İCRADA O İSİMLER YERİNİ KORUDU

Öte yandan Bayram’ın yerine Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığına kurulundan Ersin Küçükateş, Sedat Köse’den boşalan Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığına Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Sönmez Mevcut İcrada Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Miktad Aydın, Seçim İşleri Başkanı Arif Aküzüm, Diş İlişkiler Başkanı Veli Haldız, Sosyal Politikalar Başkanı Osman Çakır, Ekonomik İşler Başkanı Muharrem Top, İnsan Hakları Başkanı Zehre Bozkurt ve Genel Sekreter Gülcan  Kocabıyık yerini korudu. İl Yönetim Kurulu üyeliğinden Darıca Belediye Meclis üyeliği aday adayı olmak için istifa eden Ayhan Naci Yılmaz’ın yerine 8’inci sıra yedekte yer alan Kıymet Çınar getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.