Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti'den çok konuşulacak aday listesi!

SİYASET 04.01.2019 - 15:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1970+ kez okundu.
 

AK Parti'den çok konuşulacak aday listesi!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) 31 Mart Yerel Seçimleriyle alakalı adaylık süreci devam ediyor. Elimize geçen son listeye göre AKP, 11 ilçede aday çıkıyor, 1 ilçede ise ittifak gereği MHP'ye bırakıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) 31 Mart Yerel Seçimleriyle alakalı adaylık süreci devam ediyor. Bilindiği üzere AKP, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Tahir Büyükakın olarak belirlemişti. Büyükşehir'in ardından ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Merakla beklenen adayların açıklanmadığı her bir gün sosyal medyaya sahte listeler düşüyor. SON LİSTE! Kocaeli’de ittifak olup olmayacağı, mevcut belediye başkanlarından kaçının tekrar aday yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. İşte elimize geçen en son liste: İZMİT: Sibel Gönül BAŞİSKELE: Yasin Özlü GÖLCÜK: Ali Yıldırım KARAMÜRSEL: İsmail Yıldırım KÖRFEZ: Şener Söğüt DERİNCE: Zeki Aygün KARTEPE: Mustafa Kocaman DARICA: Muzaffer Bıyık ÇAYIROVA: Bünyamin Çiftçi GEBZE: Zeynur Büyükgöz DİLOVASI: Hamza Şayir KANDIRA: (MHP’YE BIRAKILABİLİR)
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) 31 Mart Yerel Seçimleriyle alakalı adaylık süreci devam ediyor. Elimize geçen son listeye göre AKP, 11 ilçede aday çıkıyor, 1 ilçede ise ittifak gereği MHP'ye bırakıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde (AKP) 31 Mart Yerel Seçimleriyle alakalı adaylık süreci devam ediyor. Bilindiği üzere AKP, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Tahir Büyükakın olarak belirlemişti. Büyükşehir'in ardından ardından gözler ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi. Merakla beklenen adayların açıklanmadığı her bir gün sosyal medyaya sahte listeler düşüyor.

SON LİSTE!

Kocaeli’de ittifak olup olmayacağı, mevcut belediye başkanlarından kaçının tekrar aday yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. İşte elimize geçen en son liste:

İZMİT: Sibel Gönül
BAŞİSKELE: Yasin Özlü
GÖLCÜK: Ali Yıldırım
KARAMÜRSEL: İsmail Yıldırım
KÖRFEZ: Şener Söğüt
DERİNCE: Zeki Aygün
KARTEPE: Mustafa Kocaman
DARICA: Muzaffer Bıyık
ÇAYIROVA: Bünyamin Çiftçi
GEBZE: Zeynur Büyükgöz
DİLOVASI: Hamza Şayir
KANDIRA: (MHP’YE BIRAKILABİLİR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.