Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ahmet Yağız yoğun bakımda

SAĞLIK 29.07.2020 - 12:56, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1541+ kez okundu.
 

Ahmet Yağız yoğun bakımda

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan eski AKP İl Genel Meclis Üyesi, önceki dönem Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Yağız Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan eski AKP İl Genel Meclis Üyesi, önceki dönem Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Yağız Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ahmet Yağız’ın sağlık durumunu sosyal medya hesabında paylaşan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Önceki Dönem Vakıf Başkanlarımızdan Ahmet YAĞIZ Geçirdiği Rahatsızlık Nedeniyle Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakımında Yatmaktadır. Başkanımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletir Yüce Rabbim den Acil Şifalar Dileriz' mesajını paylaştı. Körfez’de kurulu bulunan Ergaz Dolum Tesisleri Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu eski üyesi de olan Ahmet Yağız, rahatsızlandı ve yoğun bakıma alındı.
Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan eski AKP İl Genel Meclis Üyesi, önceki dönem Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Yağız Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Körfez ilçede geniş kesim tarafından tanınan eski AKP İl Genel Meclis Üyesi, önceki dönem Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Yağız Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Ahmet Yağız’ın sağlık durumunu sosyal medya hesabında paylaşan Vakıf Başkanı Ahmet Önal, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, "Önceki Dönem Vakıf Başkanlarımızdan Ahmet YAĞIZ Geçirdiği Rahatsızlık Nedeniyle Kocaeli Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yoğun Bakımında Yatmaktadır.

Başkanımıza Geçmiş Olsun Dileklerimizi İletir Yüce Rabbim den Acil Şifalar Dileriz' mesajını paylaştı.

Körfez’de kurulu bulunan Ergaz Dolum Tesisleri Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu eski üyesi de olan Ahmet Yağız, rahatsızlandı ve yoğun bakıma alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.