Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ağrılılar AK Parti Dilovası Adayına Karşı!

SİYASET 14.01.2019 - 00:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2680+ kez okundu.
 

Ağrılılar AK Parti Dilovası Adayına Karşı!

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Ağrı ağırlıklı seçmene sahip olan Dilovası’nda Ağrılı bir adayın çıkmaması üzerine rahatsızlık oluşturmaya başladı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Ağrı ağırlıklı seçmene sahip olan  Dilovası’nda Ağrılı bir adayın çıkmaması üzerine  rahatsızlık oluşturmaya başladı.  Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ve İstanbul Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat Adan öncülüğü ile gerçekleşen toplantıda  Ağrılılar adına açıklamada bulundular. Dernek üyelerinin yönetimi eleştirdiği toplantıda ‘’Siyasetçiler yetiştirin ve sahip çıkın. Futbol seyircisi olmak değil, futbolcu olmak istiyoruz’’ diyen Ağrılıların çıkışına karşı Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir’den açıklama geldi. Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ‘’ Birlik ve beraberliğimiz için her zaman her şartta bir olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Size bir örnek vermek isterim. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaklaşık 12500 seçmen olan Ağrılı var. Yani kentin yüzde kırkı   Ağrılı.  Ama ne yazık ki birbirinden değerli Ağrılı aday adayları olmasına rağmen AK Parti, tercihini Ağrılı adaylardan yana kullanmamıştır. Bizler AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Ağrılı Cemil Yaman ve bölgenin tüm milletvekillerine Ağrılılara hak ettiği değerin verilmesi ve Ağrılıların görmezden gelinmemesini gerektiği konusunda bilgilendirmede bulunmuştuk. Dilovası’nda hassasiyetle  üzerinde durduğumuzu bildirdik. Bunun karşılığı  Kocaeli’nde  bulunan 80 bin  Ağrılı seçmenin yansıması ile ödüllendirileceği konusunda bilgi verdik. Ne yazık ki bugün Dilovası’nda 800 kişilik seçmene sahip Ardahanlı bir adayın çıkmasıyla temsilde adaletin olmadığını da gördük. Ağrılıları hiçe saydılar. Başta iktidar partisinin görmezden geldiğini görmüş olduk.   Seçimde  Ağrılı seçmenleri kabulünü gören adaya tüm teşkilatlarımızla sokak sokak çalışarak desteğimizi vereceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. Kocaeli’nde bizleri yok sayanlar yansımalarıyla cevabını alacaktır. ’dedi. Yakın zamanda Dilovası Ağrılılar Dernek binasında tüm Kocaeli’nde bulunan  Ağrılılar Dernek başkanlarıyla  açıklamada bulunacaklarını söyleyen Mirza Mehmet Taşdemir, kentte  tüm siyasi dengeleri alt üst etmiş durumda. AK Parti Dilovası teşkilatı bu çıkış karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak uyandırıyor.  
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Ağrı ağırlıklı seçmene sahip olan Dilovası’nda Ağrılı bir adayın çıkmaması üzerine rahatsızlık oluşturmaya başladı.

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinde Ağrı ağırlıklı seçmene sahip olan  Dilovası’nda Ağrılı bir adayın çıkmaması üzerine  rahatsızlık oluşturmaya başladı. 

Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ve İstanbul Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat Adan öncülüğü ile gerçekleşen toplantıda  Ağrılılar adına açıklamada bulundular.

Dernek üyelerinin yönetimi eleştirdiği toplantıda ‘’Siyasetçiler yetiştirin ve sahip çıkın. Futbol seyircisi olmak değil, futbolcu olmak istiyoruz’’ diyen Ağrılıların çıkışına karşı Ağrı Konfederasyon Başkanı Mustafa Acar, Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir’den açıklama geldi.

Marmara Bölgesi Ağrı Dernekler  Federasyon Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir ‘’ Birlik ve beraberliğimiz için her zaman her şartta bir olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Size bir örnek vermek isterim. Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaklaşık 12500 seçmen olan Ağrılı var. Yani kentin yüzde kırkı   Ağrılı.  Ama ne yazık ki birbirinden değerli Ağrılı aday adayları olmasına rağmen AK Parti, tercihini Ağrılı adaylardan yana kullanmamıştır. Bizler AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Ağrılı Cemil Yaman ve bölgenin tüm milletvekillerine Ağrılılara hak ettiği değerin verilmesi ve Ağrılıların görmezden gelinmemesini gerektiği konusunda bilgilendirmede bulunmuştuk. Dilovası’nda hassasiyetle  üzerinde durduğumuzu bildirdik. Bunun karşılığı  Kocaeli’nde  bulunan 80 bin  Ağrılı seçmenin yansıması ile ödüllendirileceği konusunda bilgi verdik. Ne yazık ki bugün Dilovası’nda 800 kişilik seçmene sahip Ardahanlı bir adayın çıkmasıyla temsilde adaletin olmadığını da gördük. Ağrılıları hiçe saydılar. Başta iktidar partisinin görmezden geldiğini görmüş olduk.   Seçimde  Ağrılı seçmenleri kabulünü gören adaya tüm teşkilatlarımızla sokak sokak çalışarak desteğimizi vereceğiz. Çalmadık kapı, girmedik gönül, sıkmadık el bırakmayacağız. Kocaeli’nde bizleri yok sayanlar yansımalarıyla cevabını alacaktır. ’dedi.

Yakın zamanda Dilovası Ağrılılar Dernek binasında tüm Kocaeli’nde bulunan  Ağrılılar Dernek başkanlarıyla  açıklamada bulunacaklarını söyleyen Mirza Mehmet Taşdemir, kentte  tüm siyasi dengeleri alt üst etmiş durumda.

AK Parti Dilovası teşkilatı bu çıkış karşısında nasıl bir yol izleyeceği merak uyandırıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.