Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ağabey ve kardeşi 1 gün arayla hayatını kaybetti

Vefat 18.03.2019 - 18:46, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2685+ kez okundu.
 

Ağabey ve kardeşi 1 gün arayla hayatını kaybetti

Uzun yıllardır Derince Galaksi AVM’nin genel müdürlüğünü yapan Hayri Adıyaman (69), dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzun yıllardır Derince Galaksi AVM’nin genel müdürlüğünü yapan Hayri Adıyaman (69), dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası Adıyaman için bugün iki ayrı cenaze namazı kılınacak. Adıyaman’ın cenazesi Derince Mimar Sinan Camii’nde öğle namazının ardından Gölcük İhsaniye’ye götürülecek. İkindi vakti Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından da İhsaniye mezarlığına defnedilecek. Öte yandan Cumartesi geçtiğimiz akşamı yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Şerafettin Adıyaman'ın Hayri Adıyaman ile ağabey kardeş olduğu öğrenildi. Adıyaman ailesi 2. vefat haberinin ardından yasa boğuldu. Körfez Manşet Gazetesi Gazetesi olarak Hayri ve Şerafettin Adıyaman'a Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz. Hayri ADIYAMAN - Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekliydi.
Uzun yıllardır Derince Galaksi AVM’nin genel müdürlüğünü yapan Hayri Adıyaman (69), dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Uzun yıllardır Derince Galaksi AVM’nin genel müdürlüğünü yapan Hayri Adıyaman (69), dün akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Evli ve iki çocuk babası Adıyaman için bugün iki ayrı cenaze namazı kılınacak. Adıyaman’ın cenazesi Derince Mimar Sinan Camii’nde öğle namazının ardından Gölcük İhsaniye’ye götürülecek. İkindi vakti Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından da İhsaniye mezarlığına defnedilecek. Öte yandan Cumartesi geçtiğimiz akşamı yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Şerafettin Adıyaman'ın Hayri Adıyaman ile ağabey kardeş olduğu öğrenildi. Adıyaman ailesi 2. vefat haberinin ardından yasa boğuldu. Körfez Manşet Gazetesi Gazetesi olarak Hayri ve Şerafettin Adıyaman'a Allah'tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Hayri ADIYAMAN - Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden emekliydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.