Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

"Af yoksa Cumhur İttifakı'na oy yok"

GÜNDEM 03.03.2019 - 17:35, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2494+ kez okundu.
 

"Af yoksa Cumhur İttifakı'na oy yok"

Seçim öncesi af bekleyen mahkum yakınları, af çıkmaması halinde Cumhur ittifakına oy vermeyeceklerini söyleyerek basın açıklaması düzenledi.

Muhkum yakınları seçim öncesinde af çıkmasını talep ettiklerini belirterek basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhuriyet Parkı’nda açıklama yapan mahkum yakınları adına konuşan Deniz Aytan, “Cezaevlerinde isyan yok. Cezaevlerinde ayaklanma yok. Cezaevlerinde algı operasyonu var. Çıkan yangın kader mahkumu tarafından tutuşturulmuş değildir. Bu tamamen bizim dik duruşumuza karşı açılmış bir karşı hamledir. Bu bizim AF YOK! OY YOK! duruşumuzakarşı yapılmış bir operasyondur. Sayın Feti Yıldız, ‘Oy hesabı yapanlar yanlış yaparlar, af yok oy yok demeniz yanlıştır bu yanlışa düşmeyin bize ve Cumhur ittifakına oy verin, seçimden önce yasanın çıkarılması zor görünüyor, biz bunu çıkaracağız ama seçimden sonra’ demiştir” dedi. Oyuna gelmeyeceğiz Aytan, “Biz omurgasız değiliz. Verdiğimiz sözü tuttuk. 24 Haziranda sandıkta gösterdik. Ama artık sıra bizde. Biz kandırılabilecek bir topluluk değiliz. Seçimden öne af yoksa,oy da yok. Bu iktidarı korkutmuş ve cezaevlerinde suni karmaşa çıkartıp ülkedeki tüm cezaevlerine yayılması planlanmıştır. Hesap yine oy hesabıdır. Bunu seçim malzemesi olarak kullanmak istemişlerdir. Biz oyunu görüyoruz. Ama hazırladığınız oyuna ve tuzağa düşmeyeceğiz. Sevgili mahkum yakınları. MHP’nin desteklediği Cumhur ittifakının seçimden önce beklediğimiz yasayı vermeyeceği Sayın FetiYıldız’ın ‘Herkes mahkumuna söylesin. Asla koğuşlarında eylem yapmasınlar. Asla provokasyona gelmesinler. Bu günden itibaren cezaevinde isyan çıkaran asla bizden değildir’ söylemlerinden anlaşılmaktadır” dedi. Duruşumuzdan vazgeçmiyoruz Aytan, “İsyan çıkaran bizi haksız duruma düşürüp iktidara oy malzemesi yapmaya çalışan hainledir. Biz oyunu görüyoruz. Af Yok Oy Yok duruşumuz oy hesabı yapanları rahatsız etmiş, planlarını bozmuştur. 400 bine yakın tutuklu ve mahkum mevcut. En az 3 kişilik bir oy potansiyeli olduğunu düşünürsek 1 milyon 2 Yüz Bin oy yapar. Denetimlide bulunan 300 bin kişi de kendileri ile birlikte 1 milyon 2 Yüz Bin oy yapar. Dosyası onay bekleyen 7 Milyon kişiyi de hesaplarsak 10 Milyon oy yapar ki bu ülkenin seçmen listesinin yüzde 20’sini oluşturur. Şimdi sıra bizde biz isyan çıkarmıyoruz. Biz duruşumuzdan vazgeçmiyoruz. Seçimden önce af yoksa oy da yok duruşumuzdan vazgeçmiyoruz” şeklinde konuştu.
Seçim öncesi af bekleyen mahkum yakınları, af çıkmaması halinde Cumhur ittifakına oy vermeyeceklerini söyleyerek basın açıklaması düzenledi.

Muhkum yakınları seçim öncesinde af çıkmasını talep ettiklerini belirterek basın açıklaması gerçekleştirdi. Cumhuriyet Parkı’nda açıklama yapan mahkum yakınları adına konuşan Deniz Aytan, “Cezaevlerinde isyan yok. Cezaevlerinde ayaklanma yok. Cezaevlerinde algı operasyonu var. Çıkan yangın kader mahkumu tarafından tutuşturulmuş değildir. Bu tamamen bizim dik duruşumuza karşı açılmış bir karşı hamledir. Bu bizim AF YOK! OY YOK! duruşumuzakarşı yapılmış bir operasyondur. Sayın Feti Yıldız, ‘Oy hesabı yapanlar yanlış yaparlar, af yok oy yok demeniz yanlıştır bu yanlışa düşmeyin bize ve Cumhur ittifakına oy verin, seçimden önce yasanın çıkarılması zor görünüyor, biz bunu çıkaracağız ama seçimden sonra’ demiştir” dedi.

Oyuna gelmeyeceğiz

Aytan, “Biz omurgasız değiliz. Verdiğimiz sözü tuttuk. 24 Haziranda sandıkta gösterdik. Ama artık sıra bizde. Biz kandırılabilecek bir topluluk değiliz. Seçimden öne af yoksa,oy da yok. Bu iktidarı korkutmuş ve cezaevlerinde suni karmaşa çıkartıp ülkedeki tüm cezaevlerine yayılması planlanmıştır. Hesap yine oy hesabıdır. Bunu seçim malzemesi olarak kullanmak istemişlerdir. Biz oyunu görüyoruz. Ama hazırladığınız oyuna ve tuzağa düşmeyeceğiz. Sevgili mahkum yakınları. MHP’nin desteklediği Cumhur ittifakının seçimden önce beklediğimiz yasayı vermeyeceği Sayın FetiYıldız’ın ‘Herkes mahkumuna söylesin. Asla koğuşlarında eylem yapmasınlar. Asla provokasyona gelmesinler. Bu günden itibaren cezaevinde isyan çıkaran asla bizden değildir’ söylemlerinden anlaşılmaktadır” dedi.

Duruşumuzdan vazgeçmiyoruz

Aytan, “İsyan çıkaran bizi haksız duruma düşürüp iktidara oy malzemesi yapmaya çalışan hainledir. Biz oyunu görüyoruz. Af Yok Oy Yok duruşumuz oy hesabı yapanları rahatsız etmiş, planlarını bozmuştur. 400 bine yakın tutuklu ve mahkum mevcut. En az 3 kişilik bir oy potansiyeli olduğunu düşünürsek 1 milyon 2 Yüz Bin oy yapar. Denetimlide bulunan 300 bin kişi de kendileri ile birlikte 1 milyon 2 Yüz Bin oy yapar. Dosyası onay bekleyen 7 Milyon kişiyi de hesaplarsak 10 Milyon oy yapar ki bu ülkenin seçmen listesinin yüzde 20’sini oluşturur. Şimdi sıra bizde biz isyan çıkarmıyoruz. Biz duruşumuzdan vazgeçmiyoruz. Seçimden önce af yoksa oy da yok duruşumuzdan vazgeçmiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.