Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Adres soran kadına ormanda tecavüz etmeye kalkıştı

ASAYİŞ 01.05.2019 - 21:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1637+ kez okundu.
 

Adres soran kadına ormanda tecavüz etmeye kalkıştı

Kartepe Uzunçiftlik’te kendisine adres soran kadını aracına alarak ormanlık alanda tecavüz etmeye çalışan kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre yaklaşık 3 ay önce Bingöl'den ailesi ile bir çiftlikte çalışmaya gelen evli ve 3 çocuk annesi N.B. (24) isimli okuma yazması olmayan kadın Uzunçiftlik sağlık ocağına geldi. Eve dönerken yolunu kaybeden genç kadın, geldiği bir kahvehanede oturan ve sonradan adının H. Ö. (41) olduğu öğrenilen şahsa adres sordu. Bir kargo şirketinde şoför olarak çalışan H. Ö. yaklaşık 500 metre ileride bir camiyi gösterip orada sorduğunda kendisine göstereceklerini söyledi. Kadının arkasından arabasına binen ve yanına giden H.Ö. kendisine “Sen bu adresi bulamayacaksın. Gel ben seni götüreyim” diyerek arabasına aldı. Adliyeye sevk edildi Aracın İzmit-Akmeşe yoluna girince N.B. durumdan şüphelendi ve inmek istedi. Ancak H. Ö. durmayarak aracı Ketenceler köyü mevkisinde tenha ormanlık alana sokarak kadına tecavüze kalkıştı. Araba içerisinde N.B kendisine saldıran şahısa direndi ve boğuşma esnasında araçtan inerek hızla kaçmaya başladı. Yakında bulunan bir köy evine sığınan kadına ev sahipleri sahip çıkarak hemen jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarından şüphelinin kimliğini tespit etti. Yakalanan ve daha öncede benzer bir suçtan sabıkası olduğu öğrenilen H.Ö.  gözaltına alındı. H.Ö., tamamlanan işlemlerinin ardından KocaeliAdliyesine sevk edildi.
Kartepe Uzunçiftlik’te kendisine adres soran kadını aracına alarak ormanlık alanda tecavüz etmeye çalışan kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre yaklaşık 3 ay önce Bingöl'den ailesi ile bir çiftlikte çalışmaya gelen evli ve 3 çocuk annesi N.B. (24) isimli okuma yazması olmayan kadın Uzunçiftlik sağlık ocağına geldi. Eve dönerken yolunu kaybeden genç kadın, geldiği bir kahvehanede oturan ve sonradan adının H. Ö. (41) olduğu öğrenilen şahsa adres sordu. Bir kargo şirketinde şoför olarak çalışan H. Ö. yaklaşık 500 metre ileride bir camiyi gösterip orada sorduğunda kendisine göstereceklerini söyledi. Kadının arkasından arabasına binen ve yanına giden H.Ö. kendisine “Sen bu adresi bulamayacaksın. Gel ben seni götüreyim” diyerek arabasına aldı.

Adliyeye sevk edildi

Aracın İzmit-Akmeşe yoluna girince N.B. durumdan şüphelendi ve inmek istedi. Ancak H. Ö. durmayarak aracı Ketenceler köyü mevkisinde tenha ormanlık alana sokarak kadına tecavüze kalkıştı. Araba içerisinde N.B kendisine saldıran şahısa direndi ve boğuşma esnasında araçtan inerek hızla kaçmaya başladı. Yakında bulunan bir köy evine sığınan kadına ev sahipleri sahip çıkarak hemen jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri MOBESE ve çevredeki güvenlik kameralarından şüphelinin kimliğini tespit etti. Yakalanan ve daha öncede benzer bir suçtan sabıkası olduğu öğrenilen H.Ö.  gözaltına alındı. H.Ö., tamamlanan işlemlerinin ardından KocaeliAdliyesine sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.