Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Abdi Kahyaoğlu koronavirüse yenildi

Vefat 07.11.2020 - 12:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1815+ kez okundu.
 

Abdi Kahyaoğlu koronavirüse yenildi

İlimizin ve Körfez ilçenin renkli ve tanınmış simalarından olan Abdi Kahyaoğlu yakalandığı koronavirüs salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti

Önceki dönem CHP Körfez Kadın Kolları başkanı Şule Kahyaoglu'nun eşi, “Abdi Kahyaoğlu”yakalandığı koronavirüs salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti. Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan, eşi belediyeden emekli olan Abdi Kahyaoğlu virüs nedeniyle tedavi görüyordu. Dün akşam kalp krizi de geçiren ve Özel Marmara Hastanesi’ne kaldırılan Abdi Kahyaoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Aynı zamanda Balıkesir Lisesi Vakfı Başkanı Abdi Kahyaoğlu'nun ani ölümü Balıkesir'de de büyük üzüntü yarattı. Çevresinde çok sevilen bir kişi olan Abdi Kahyaoğlu sosyal medya hesabından bir gün önce yaptığı paylaşımda ‘Dostlarım telefonlara cevap verecek halim yok. Lütfen beni af edin’ demişti. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
İlimizin ve Körfez ilçenin renkli ve tanınmış simalarından olan Abdi Kahyaoğlu yakalandığı koronavirüs salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti

Önceki dönem CHP Körfez Kadın Kolları başkanı Şule Kahyaoglu'nun eşi, “Abdi Kahyaoğlu”yakalandığı koronavirüs salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Körfez Mimar Sinan Mahallesi’nde oturan, eşi belediyeden emekli olan Abdi Kahyaoğlu virüs nedeniyle tedavi görüyordu. Dün akşam kalp krizi de geçiren ve Özel Marmara Hastanesi’ne kaldırılan Abdi Kahyaoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Aynı zamanda Balıkesir Lisesi Vakfı Başkanı Abdi Kahyaoğlu'nun ani ölümü Balıkesir'de de büyük üzüntü yarattı.

Çevresinde çok sevilen bir kişi olan Abdi Kahyaoğlu sosyal medya hesabından bir gün önce yaptığı paylaşımda ‘Dostlarım telefonlara cevap verecek halim yok. Lütfen beni af edin’ demişti.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.