Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AAhmet Çağaşan Yılmaz, Polisan Holding’e Cfo Olarak Atandı

GÜNDEM 29.08.2019 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3457+ kez okundu.
 

AAhmet Çağaşan Yılmaz, Polisan Holding’e Cfo Olarak Atandı

Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Polisan Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran yaptığı açıklamada; “Profesyonel tecrübesi boyunca, mali işler ve finans alanındaki uzmanlığının yanı sıra, Birleşme ve Satın alma, İş Geliştirme, Çok Uluslu Takım Yönetimi gibi geniş bir yelpazede sorumluluk üstlenen Yılmaz’ın, özellikle Dönüşüm Yönetimi alanındaki tecrübesi ve yenilikçi bakış açısı ile Polisan Holding’in gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi. Ahmet Çağaşan Yılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Koç Üniversitesi MBA Programını tamamladı. Çalışma hayatına 2001 yılında Koç Holding Denetim ve Mali Grup’ta başlayan Yılmaz, 2011 yılına kadar sırasıyla Denetim Uzmanı, Kıdemli Denetim Uzmanı ve Denetim Grup Yöneticisi pozisyonlarında görev aldı. Çağaşan, 2011-2014 yılları arasında Beko LLC’nin Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.  1 Temmuz 2014 tarihinde Tat Gıda Sanayi A.Ş.’ye geçen Çağaşan, 2019 yılı başına kadar Mali İşler ve Finans Genel Müdür Yardımcılığı ile Kurumsal Yönetim Komite Üyeliği görevlerini üstlendi. Ahmet Çağaşan Yılmaz, İngilizce ve Rusça biliyor.       
Polisan Holding’de, CFO’luk görevine 2 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Ahmet Çağaşan Yılmaz atandı.

Polisan Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran yaptığı açıklamada; “Profesyonel tecrübesi boyunca, mali işler ve finans alanındaki uzmanlığının yanı sıra, Birleşme ve Satın alma, İş Geliştirme, Çok Uluslu Takım Yönetimi gibi geniş bir yelpazede sorumluluk üstlenen Yılmaz’ın, özellikle Dönüşüm Yönetimi alanındaki tecrübesi ve yenilikçi bakış açısı ile Polisan Holding’in gelişmesine önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Ahmet Çağaşan Yılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Koç Üniversitesi MBA Programını tamamladı. Çalışma hayatına 2001 yılında Koç Holding Denetim ve Mali Grup’ta başlayan Yılmaz, 2011 yılına kadar sırasıyla Denetim Uzmanı, Kıdemli Denetim Uzmanı ve Denetim Grup Yöneticisi pozisyonlarında görev aldı. Çağaşan, 2011-2014 yılları arasında Beko LLC’nin Finansman ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü.  1 Temmuz 2014 tarihinde Tat Gıda Sanayi A.Ş.’ye geçen Çağaşan, 2019 yılı başına kadar Mali İşler ve Finans Genel Müdür Yardımcılığı ile Kurumsal Yönetim Komite Üyeliği görevlerini üstlendi. Ahmet Çağaşan Yılmaz, İngilizce ve Rusça biliyor.       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.