Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Işık, “Samimiyetle ve gayretle çalışıp başarıyoruz”

SİYASET 02.03.2019 - 10:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2666+ kez okundu.
 

Işık, “Samimiyetle ve gayretle çalışıp başarıyoruz”

AK Parti Körfez İlçe seçim koordinasyon merkezi programları kapsamında meclis üyesi aday adayları ile seçim çalışmaları değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ta katıldı.

31 Mart yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği Çınar Park Otel’de düzenlenen toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile belediye meclis üyeliğine müracaat eden aday adayları katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna her işlerini istişare ile yaptıklarını, bunun en önemli metotları olduğunu söyledi. HİZMETLERLE DOLU DÖNEM Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bu davanın her zaman ve her seçimde başarı dolu, hizmetlerle dolu dönemler geçirdiğinin altını çizen Şener Söğüt, “31 Mart yerel seçimlerimizde de başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğime bu birlik ve beraberliği gördükçe daha da inanıyorum. Hepimizin tek bir gayesi var. O da bu halka, hemşerilerimize, Körfezimize neler katabiliriz” ifadelerini kullandı. ONURU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ AK Parti’nin girdiği her seçimden zaferle çıktığını söyleyen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Teşkilatlarımızın hep iyi niyetle, samimiyetle, gayretle ve uyum içerisinde çalıştığı için başarı bize nasip oluyor. Bunu muhalefet yapamadığı için her seçimden sonra hangi mazereti üretirizin çalışmasını yapıyor. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Biz bu prensibe inandığımız için mazeret üretmiyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde de Allah’ın izni, halkımızın desteği ile çok güzel bir sonuç alacağız” dedi.  
AK Parti Körfez İlçe seçim koordinasyon merkezi programları kapsamında meclis üyesi aday adayları ile seçim çalışmaları değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ta katıldı.

31 Mart yerel seçim çalışmalarının değerlendirildiği Çınar Park Otel’de düzenlenen toplantıya; AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Cumhur İttifakı ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile belediye meclis üyeliğine müracaat eden aday adayları katıldı. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna her işlerini istişare ile yaptıklarını, bunun en önemli metotları olduğunu söyledi.

HİZMETLERLE DOLU DÖNEM

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bu davanın her zaman ve her seçimde başarı dolu, hizmetlerle dolu dönemler geçirdiğinin altını çizen Şener Söğüt, “31 Mart yerel seçimlerimizde de başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğime bu birlik ve beraberliği gördükçe daha da inanıyorum. Hepimizin tek bir gayesi var. O da bu halka, hemşerilerimize, Körfezimize neler katabiliriz” ifadelerini kullandı.

ONURU BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

AK Parti’nin girdiği her seçimden zaferle çıktığını söyleyen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, “Teşkilatlarımızın hep iyi niyetle, samimiyetle, gayretle ve uyum içerisinde çalıştığı için başarı bize nasip oluyor. Bunu muhalefet yapamadığı için her seçimden sonra hangi mazereti üretirizin çalışmasını yapıyor. Hiçbir mazeret başarının yerini tutmaz. Biz bu prensibe inandığımız için mazeret üretmiyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde de Allah’ın izni, halkımızın desteği ile çok güzel bir sonuç alacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.